Är ditt företag i behov av nya håltagningar? Planerar du bygga ut vardagsrummet hemma? Då har du hittat rätt företag! Vi på SBS Team är specialister på håltagningar i betong, och vi hjälper dig gärna med både nybyggnationer och renoveringar. Sedan vi startade år 2009 har vi samlat på oss en lång lista med nöjda kunder i både Finland och Sverige. Vårt företag växer snabbt, och nu öppnar vi upp en ny verksamhetspunkt för diamantsågning och diamantborrning i Seinäjoki!

Experter på håltagning och sågning i betong

Vid byggnation och reparationer med betong är håltagning i efterhand alltid att föredra. Vi på SBS Team har valt att specialisera oss på just detta. Vi tar hand om kapning av pelare och balkar, håltagningar för VVS- och elinstallationer, borrning för räcken och belysningsstolpar, sömborrning för borttagning av grövre betongkonstruktioner, med mera. Ett exempel på uppdrag vid renovering av fastigheter är uppsågning av hisschakt i trapphus, eller nya sophanteringsinstallationer. Vi utför diamantborrning i Seinäjoki från 20 till 730 mm i diameter och diamantsågning i upp till 74 cm. Tack vare våra moderna verktyg klarar vi enkelt av håltagningar i tak, väggar och golv. Vi tar oss dessutom gärna an nya utmaningar!

Fördelarna med våra tjänster

Tack vare den toppmoderna utrustningen kan vi erbjuda effektivare, renare, exaktare, och dessutom ett mer ekonomiskt urval av tjänster än våra konkurrenter. Till skillnad från traditionella metoder av håltagning, såsom bilning eller håltagning med urspårningar, slipper vi skada den omkringvarande strukturen. Med våra vattenkylda diamantverktyg kan vi dessutom nästan helt eliminera dammbildningen under arbetets gång. Detta är speciellt viktigt när arbetet måste utföras utan att påverka den övriga verksamheten i området.

Kvaliteten i fokus

Vi på SBS Team utför vårt arbete med stolthet. Vi anser att endast det bästa är gott nog, och därför investerar vi kontinuerligt i vår personals yrkeskunnighet och arbetssäkerhet. Bekanta dig mer med våra tjänster nedan, eller kontakta oss med dina byggplaner. Vi hjälper dig sköta planeringen, och kan börja fila på en offert redan idag!

Alla tjänsterAlla referenserKontakt

Timanttisahaus ja Timanttiporauspalvelut - Sbs team ab