SBS Team jobbar med betonghåltagning och rivning. Vi är alltid på jakt efter motvierade personer som kan förstärka vår verksamhet. I vår organisation har alla möjlighet att växa i sin roll och tillsammans utvecklar vi företaget. Vi erbjuder en fin vi-anda och en säker arbetsplats. I en tidspressad bransch vill vi underlätta vardagen för kunderna genom leveranssäkerhet och kvalitet.

Ansök här

Ifall vi för tillfället inte har någon öppen ansökan som verkar passa just dig så kan du ändå höra av dig till Lukas på 0406573320 eller lukas@sbsteam.fi

SBS Team som arbetsplats

SBS Team är en arbetsplats där vi jobbar tätt tillsammans i små team och lär känna varandra väl. Arbetet är krävande, både fysiskt och intellektuellt eftersom många andra entreprenörers insats hänger på att vi gör vårt jobb noggrant och effektivt.

Då alla medarbetare är väl inkörda i våra processer sker arbetet säkert. Ett välfungerande samarbete inom teamet är också avgörande för att vi ska lyckas med våra projekt. Om olyckan ändå är framme har vi omfattande försäkringar som täcker alla eventualiteter.

Vi satsar på våra anställda och sköter om allas hälsa genom att stöda motion och erbjuder massage efter behov. Vi ordnar två fester per år och vill att alla ska trivas i vår gemenskap.

Lediga tjänster just nu

Vi letar efter förstärkning till vårt team i Jakobstad och Karleby med omnejd. Du trivs med praktiska uppgifter på fältet, är inte främmande för maskinservice, underhåll och har minst B-körtkort. BE- och C1E-körkort ses som merit, likaså erfarenhet av byggnads- eller jordbyggnadsarbeten.

Ta kontakt om du är intresserad! Skicka ditt CV eller meritförteckning till lukas@sbsteam.fi, ring eller besök oss för närmare uppgifter och diskussioner!