SBS Team jobbar med betonghåltagning och rivning. Till Vasa söker vi nu två medarbetare. I vår organisation har alla möjlighet att växa i sin roll och tillsammans utvecklar vi företaget. Vi erbjuder en fin vi-anda och en säker arbetsplats. I en tidspressad bransch vill vi underlätta vardagen för kunderna genom leveranssäkerhet och kvalitet.

Ansök här

Ifall vi för tillfället inte har någon öppen ansökan som verkar passa just dig så kan du ändå höra av dig till Robin på 050 3380730 eller robin@sbsteam.fi

SBS Team som arbetsplats

SBS Team är en arbetsplats där vi jobbar tätt tillsammans i små team och lär känna varandra väl. Arbetet är krävande, både fysiskt och intellektuellt eftersom många andra entreprenörers insats hänger på att vi gör vårt jobb noggrant och effektivt.

Då alla medarbetare är väl inkörda i våra processer sker arbetet säkert. Ett välfungerande samarbete inom teamet är också avgörande för att vi ska lyckas med våra projekt. Om olyckan ändå är framme har vi omfattande försäkringar som täcker alla eventualiteter.

Vi satsar på våra anställda och sköter om allas hälsa genom att stöda motion och erbjuder massage efter behov. Vi ordnar två fester per år och vill att alla ska trivas i vår gemenskap.

Lediga tjänster just nu

För tillfället har vi två lediga tjänster:


Projektledare

Vi söker en projektledare till vår enhet i Vasa. Jobbet passar dig som är initiativtagande och inte är rädd att ta i. Du kommer att leda vår verksamhet i Vasaregionen och se till att vi kan leverera den kvalitet och yrkesskicklighet som både befintliga och nya kunder förväntar sig.

Till projektledarrollen är ingenjörsutbildning till fördel.


Projektarbetare

Är du intresserad av att jobba med oss? Vi behöver en till projektarbetare i Vasaregionen. Som en del i vårt team jobbar du med mångsidiga arbetsuppgifter inom vårt verksamhetsområde.

Sök jobben genom att fylla i formuläret på denna sida.