Tarvitseeko yrityksesi uusia läpivientejä? Suunnitteletko olohuoneen rakentamista kotiisi? Olet oikeassa paikassa! Me SBS Teamilla olemme betonin läpivientien asiantuntijoita ja autamme mielellämme sekä uudisrakentamisessa että remontoinnissa. Perustettuamme yrityksemme vuonna 2009 olemme saaneet lukuisia tyytyväisiä asiakkaita niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Yrityksemme kasvaa nopeasti, ja nyt avaamme uuden toimipisteen Seinäjoella.

Betonin läpivientien ja sahauksen asiantuntijat

Betonirakentamisessa ja betonin korjauksissa aukot kannattaa aina tehdä jälkikäteen. Me SBS Teamilla haluamme olla parhaita juuri siinä. Teemme muun muassa pilareiden ja palkkien kaapelointeja, läpivientejä VVS- ja sähköasennuksia varten sekä porauksia kaiteita ja valopylväitä ja järeiden betonirakennusten purkua varten.  Rakennusten remontoinnissa teemme esimerkiksi hissikuilujen sahausta kerrostaloissa tai aukkoja uusia jätteenkeräysasennuksia varten. Teemme porauksia 20–730 mm läpimitalla ja enintään 74 cm sahauksia. Uudenaikaisten välineiden avulla teemme myös nopeasti aukkoja seiniin, kattoon ja lattiaan. Otamme myös mielellämme uusia haasteita!

Palveluidemme hyödyt

Timanttisahaus ja timanttiporaus: Markkinoiden parhaiden työkalujen ansiosta voimme tehdä työt kilpailijoitamme tehokkaammin, puhtaammin ja taloudellisemmin. Erona aukkojen ja läpivientien teon ja purkamisen perinteisiin menetelmiin emme vahingoita ympäröiviä rakenteita. Vesijäähdytteisellä timanttityökalulla työnteosta ei synny pölyä juuri ollenkaan. Se on äärimmäisen tärkeää, sillä työ tulee tehdä aiheuttamatta haittaa ympäröivälle alueelle.

Laatu edellä

SBS Teamilla työskentelemme ylpeydellä. Mielestämme vain paras on kyllin hyvää, ja siksi investoimme jatkuvasti työntekijöidemme ammattitaitoon ja työturvallisuuteen. Tutustu tarkemmin palveluihimme alla tai ota meihin yhteyttä rakennussuunnitelmiesi kanssa. Autamme sinua suunnittelussa ja voimme tehdä tarjouksen jo tänään!

PalvelutReferenssitYhteystiedot

Timanttisahaus ja Timanttiporauspalvelut - Sbs team ab