SBS Team Ab - Timanttisahaus - Timanttiporaus - Luokkahitsaus

KONTAKT

Håltagning med diamantverktyg.

Tveka inte med att ta kontakt. Vi är experter på betonghåltagning, sågning med diamantverktyg, rivning med rivningsrobot och kan därför också hjälpa dig med projektets planering. Du når oss enklast per telefon eller e-mail.

+358406573320info@sbsteam.fi

SBS Team Ab - Timanttisahaus - Timanttiporaus - Luokkahitsaus

MISSION

Effektiv betonghåltagning.

Våra tjänster innefattar betongsågning, betonghåltagning och avgasfri rivning med rivningsrobot. Vi erbjuder kostnadseffektiva, säkra, och kvalitativa tjänster åt våra kunder. Detta möjliggör vi genom en modern maskinpark och en kunnig personal.

Se vår referenskarta med nöjda kunder.

SBS Team Ab - Timanttisahaus - Timanttiporaus - Luokkahitsaus

FÖRETAGET

Motiverad personal.

SBS team Ab grundades 2012, och har sedan dess blivit specialister på betongsågning och -håltagning. Vi har erfarenhet av många varierande projekt, både stora och små, där alla möjliga typer av diamantborrning eller -sågning har krävts.

Läs mer.

Offertförfrågan

Skicka enkelt en offertförfrågan med formuläret!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BETONGHÅLTAGNING OCH SÅGNING

Effektivare, renare, exaktare, mer ekonomiskt. Listan på fördelarna med håltagning i betong med diamantverktyg kan göras hur lång som helst. Lika lång som listan över användningsområden. Vid alla typer av betongkonstruktioner är håltagning i efterhand att föredra. Det kan gälla allt från håltagningar för VVS- och elinstallationer till kapning av
pelare och balkar samt borrning för räcken och belysningsstolpar etc. Vid renoveringar av fastigheter används håltagning för exempelvis uppsågning av hisschakt i trapphus eller nya sophanteringsinstallationer. Den traditionella metoden med urspårningar är varken en tillförlitlig eller ekonomisk lösning. Bilning, ett annat
traditionellt alternativ, lämnar fula och trasiga hål. Dessutom är metoden otillfredsställande ur arbetsmiljösynpunkt, både vad gäller dammbildning och arbetsställning. Vi på SBS Team har stort förtroende för våra moderna maskiner.

Tjänster

seinasahaus timanttisahaus timanttiporaus sbs team pohjanmaa

Betongsågning i väggar, golv och tak – inga problem för oss!

Vid håltagning av större hål använder vi ett cirkulärt sågblad på en rälsmonterad maskin. Rälsen fästs på lodräta väggar, branta lutningar, eller golv som inte tillåter användandet av golvsåg. Vägg eller spårskärning används oftast till att skära ut noggrant angivna dimensioner för dörröppningar, ventilations- och fönster- öppningar. Både raka och vinklade skärningar är möjliga med väggsågen. Den är ett utmärkt val för att skapa noggranna öppningar i alla betongkonstruktioner.

Med våra vattenkylda diamantverktyg kan dammbildningen nästan helt elimineras – detta är särskilt viktigt när arbetet skall utföras utan att störa övrig verksamhet i närheten. Dessutom blir placeringen och dimensioneringen exakt, och inga åtgärder är nödvändiga efteråt. Vi utför sågningsuppdrag i stenbaserade material upp till 74cm djupt.

Se verktygen

borren

Håltagning i betong med moderna maskiner – toppresultat utan att smutsa ner.

Effektivare, renare, exaktare, mer ekonomiskt. Listan på fördelarna med håltagning i betong med diamantverktyg kan göras hur lång som helst. Lika lång som listan över användningsområden. Vid alla typer av byggnation med betong är håltagning i efterhand att föredra. Det kan gälla håltagningar för VVS- och elinstallationer, sömborrning för borttagning av grövre betongkonstruktioner, kapning av pelare och balkar samt borrning för räcken och belysningsstolpar etc. Borrning med diamantverktyg orsakar inga skador på den övriga strukturen, vilket gör att dyra och tidskrävande efterarbeten helt kan undvikas.

Vi utför borrningsuppdrag från 20 till 850 mm i diameter och sågning i upp till 74cm. Med våran moderna utrustning borrar vi enkelt i tak, väggar och golv.

Se verktygen

Referenser

Ta kontakt!

 

Beställningar: +358 40 6573 320