Rörsanering i budgeteringsskede? Mellanväggar som skall tas ner? Håltagning i Vasa för VVS? SBS Team tar hand om detta – och mycket mer. Vi är ett motiverat och ansvarsfullt gäng som har vår fokus på att verkligen lösa problem. SBS Team har omfattande erfarenhet av saneringar, renoveringar och nybyggnationer. Vi har nöjda kunder runtom i Finland och Sverige och nu utvidgar vi vårt verksamhetsområde med håltagning i Vasa.

Håltagning i Vasa – Borrning och sågning i betong

Vid alla typer av byggnation med betong är håltagning i efterhand att föredra. Det kan gälla håltagningar för VVS- och elinstallationer, borrning för räcken och belysningsstolpar, kapning av pelare och balkar, sömborrning för borttagning av grövre betongkonstruktioner, etc. Vid renoveringar av fastigheter kommer håltagning väl till pass för till exempel uppsågning av hisschakt i trapphus, eller nya sophanteringsinstallationer. Vi utför borrningsuppdrag från 20 till 730 mm i diameter och sågning i upp till 74 cm. Tack vare vår moderna utrustning hanterar vi enkelt håltagningar i tak, väggar och golv.

Kontakt

Vilka är fördelarna?

Tack vare moderna diamantverktyg är vår håltagning effektivare, renare, exaktare, och dessutom ett mer ekonomiskt val. Den moderna utrustningen gör att vi slipper använda oss av urspårningar och vi lämnar inga fula eller trasiga hål efter oss. Med våra vattenkylda diamantverktyg kan dammbildningen dessutom nästan helt elimineras. På så vis ökar vi säkerheten i arbetet, inte bara för oss, utan även för personer som jobbar i närheten. Tack vare detta kan vi utföra våra håltagnings- och kapningsarbeten medan den övriga verksamheten utförs som vanligt i området, utan att störas av damm.

Kunnig och kostnadseffektiv service – nu även i Vasa

Vi på SBS Team är stolta över vårt arbete, och för att fortsättningsvis hålla oss på topp inser vi vikten av att investera i våra anställdas yrkeskunnighet och arbetssäkerhet. Med vår nya verksamhetspunkt kan vi nu erbjuda ännu snabbare service i Vasa med omnejd. Bekanta dig mer med våra tjänster nedan, eller kontakta oss med dina byggplaner så börjar vi fila på en offert redan idag!

Alla tjänsterAlla referenserKontakt

Timanttisahaus ja Timanttiporauspalvelut - Sbs team ab

Kontakta oss