SBS Team on erikoistunut timanttisahaukseen- ja poraukseen. Etsimme nyt aina motivoitua vahvistusta henkilökuntaamme. Tavoitteemme on tukea ja edistää kiireisten asiakkaidemme liiketoimintaa toimitusvarmuuden ja laadun kautta. Mukavan työyhteisön ja turvallisen työpaikan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä.Hae nyt

Mikäli työskentely jossakin muussa kuin tarjolla olevassa tehtävässä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Lukakseen puh. +358406573320 tai lukas@sbsteam.fi.

SBS Team työpaikkana

Työskentelemme pienissä ja tehokkaissa tiimeissä, joissa korostuvat tiimityö ja työturvallisuus. Kokonaisvaltaisen palvelumme perustana ovat fyysinen työ ammattitaito. Työturvallisuus on meille erityisen tärkeää ja jokainen työntekijämme saa perehdytyksen tehtäväänsä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla liikunnallisia ja kehonhuoltoa tukevia hyvinvointipalveluja. Lisäksi järjestämme henkilökunnallemme vuosittain yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumia. Työntekijämme kuuluvat myös kattavan vakuutuksen piiriin.

Avoimet työpaikat

Etsimme tällä hetkellä uutta työvoimaa tiimiimme! Jos viihdyt käytännöllisissä tehtävissä missä pääset ratkaisemaan itsenäisesti ja muiden kanssa ongelmia ja sinulla on vähintään B-ajokortti, ota heti yhteyttä toimitusjohtajaamme lukas@sbsteam.fi.