SBS Team on erikoistunut timanttisahaukseen- ja poraukseen. Etsimme nyt vahvistusta Vaasan tiimiimme. Tavoitteemme on tukea ja edistää kiireisten asiakkaidemme liiketoimintaa toimitusvarmuuden ja laadun kautta. Mukavan työyhteisön ja turvallisen työpaikan lisäksi tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä yrityksen sisällä.

Hae nyt

Mikäli työskentely jossakin muussa kuin tarjolla olevassa tehtävässä kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä Robiniin 050 3380730 tai robin@sbsteam.fi

SBS Team työpaikkana

Työskentelemme pienissä ja tehokkaissa tiimeissä, joissa korostuvat tiimityö ja työturvallisuus. Kokonaisvaltaisen palvelumme perustana ovat fyysinen työ ammattitaito. Työturvallisuus on meille erityisen tärkeää ja jokainen työntekijämme saa perehdytyksen tehtäväänsä.

Huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista tarjoamalla liikunnallisia ja kehonhuoltoa tukevia hyvinvointipalveluja. Lisäksi järjestämme henkilökunnallemme vuosittain yhteisöllisyyttä lisääviä tapahtumia. Työntekijämme kuuluvat myös kattavan vakuutuksen piiriin.

Avoimet työpaikat

Meillä on tällä hetkellä kaksi avointa työpaikkaa:


Projektijohtaja

Haemme projektijohtajaa vastaamaan liiketoiminnastamme Vaasan alueella. Tehtävä edellyttää itseohjaavuutta ja kykyä ottaa vastuuta. Tehtäväsi on varmistaa, että tarjoamme parhaan mahdollisen laadun ja ammattitaidon sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme.

Projektijohtajan tehtävään insinöörikoulutus katsotaan eduksi.


Projektityöntekijä

Haemme projektityöntekijää Vaasan alueelle. Osana tiimiämme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä.

Hae paikkaa täyttämällä lomake