Timanttiporaus

Timanttiporaus on kannattavaa


Timanttiporalla tehdään reiät lattiaan, seinään ja kattoon. Toteutamme timanttiporaustehtäviä halkaisijaltaan 20mm – 730mm ja sahaustehtäviä aina 74cm syvyyteen. Päivitämme jatkuvasti konekantaa ja huolehdimme koneiden kunnosta jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista jälkeä. Tehokkaampaa, puhtaampaa, tarkempaa, ympäristöystävällisempää. Timattileikkureiden listaa eduista voi jatkaa kuinka pitkälle vain, melkein yhtä pitkään kuin lista näiden käyttöalueista. Tehdessä betonivalu on aina kannattavampaa reittää jälkeenpäin, oli sitten kyseessä LVI- tai sähköasennusten läpiviennit, pilareiden katkaisut, tolppien asennus jne. Timanttiporaus ei myöskään aiheuta runkoääntä, kalliit ja aikaa vievät jälkipaikkaustyöt jäävät kokonaan pois.

Mietittävää ennen timanttiporauksen tilausta


Tarvitsetko timanttiporausta varten rakennuslupaa? Tämä kannattaa ensimmäisenä selvittää. Ennen tilausta sinun tulee myös muistaa kaikkien työkohteiden merkitseminen, ellemme tiedä mihin reikiä kuuluu porata niitä ei tule porattua. Kun reikien paikat määrätään ja merkataan, kannattaa myös selvittää onko seinä kantava, meneekö seinissä, lattiassa tai katossa vesiputkia tai sähköjohtoja ja tarvitseeko seinää tukea?

Mäenpää Rakennus Oy - Byggnads Ab

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Wasa Teater genomgår en totalrenovering och SBS Team Ab står för rivandet av befintliga konstruktioner.
Wasa Teaterissa tehdään kunnon remontti joissa SBS Team Ab hoitaa purkutyöt.

Lue lisää!

Kreate Oy

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Oulaisella oleva ylikulkusilta sahattiin paloihin ja nostettiin alas. Homma sujui hyvin ja keli oli huippu!
Timanttisahaus, siltaurakka, timanttiporaus.
En bro över järnvägen i Oulainen sågades i bitar och lyftes ner. Jobbet löpte smidigt och vädret var riktigt bra!
Brosågning, diamantsågning, betongsågning.

Lue lisää!

Snellmans köttförädling

Timanttiporaus, Timanttisahaus

Vuosien varrella olemme tehneet Snellmanille töitä, timanttisahausta, seinäsahausta, timanttiporausta ja luokkahitsausta.

Lue lisää!