Betonilattian leikkaus

Lattiasahaus on yleisin tekemämme betonileikkauksen muoto. Leikkaamiseen käytetään timanttiteräistä lattiasahaa, jota ohjataan manuaalisesti. Lattiasahalla pystymme leikkaamaan yli 40 cm paksuisia betonilattioita, paksummat sahaamme vaijerisahalla.

Tilaa nyt: +358406573320

Lattiasahausta Vasa - Kokkola

Lattiasahaus remontoinnissa

Remontoinnissa ja korjausrakentamisessa käytetään usein timanttisauhausta, jos remontoitavassa kohteessa täytyy tehdä muutoksia tai koko lattia pitää vaihtaa. Yleensä erillistä reijitystä vaativia osia ovat esimerkiksi asuntojen ja hoitolaitosten viemäröinti ja lattiakaivot sekä teollisuustilojen rännit ja kaapelikourut.

Lattiasahaus korjausrakentamisessa:
Lattiasahaus korjausrakentamisessa

Lattiasahaus 600 m² lattian peruskorjauksessa:
Lattiasahaus korjausrakentamisessa

Lattiasahaus rakennustyömaalla

Sahaamme betonilattioita myös uudisrakennuksissa. Usein rakentamista voi helpottaa suunnittelemalla joidenkin asioiden kuten porauksien tai asennusten tekemisen tietyssä vaiheessa prosessia. Aina kaikki ei kuitenkaan mene kuten on etukäteen suunniteltu ja siksi rakennusurakoitsijalla on tärkeää olla oikeat kontaktit tehokkaisiin alihankkijoihin. Teemme porauksia myös laajempiin asennuksiin, esimerkiksi portaita tai hissikuilua varten.

Lattiasahaus rakennustyömaalla

Lattiasahauskalusto

Käytämme lattiasahauksessa markkinajohtaja Husqvarnan kalustoa, koska koemme sen mahdollistavan meille sekä tehokkaan, että turvallisen sahaamisen. Timanttisahat ovat tarkoitettu erilaisten kovien materiaalien leikkaamiseen ja niillä voi sahata esimerkiksi teräsbetonia. Vesijäähdytteisten timanttisahojemme ansiosta pystymme sahaamaan myös ilman kivipölyä.

Lattiasaha Husqvarna FS 1000 E

Lattiasahausta meiltä

SBS hoitaa lattiasahaukset koko Skandinaavian alueella ja on mielellään mukana projektissasi jo ihan sen alkuvaiheista asti. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.