Timanttiporaus

Timanttiporaus on kannattavaa


Timanttiporalla tehdään reiät lattiaan, seinään ja kattoon. Toteutamme timanttiporaustehtäviä halkaisijaltaan 20mm – 730mm ja sahaustehtäviä aina 74cm syvyyteen. Päivitämme jatkuvasti konekantaa ja huolehdimme koneiden kunnosta jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista jälkeä. Tehokkaampaa, puhtaampaa, tarkempaa, ympäristöystävällisempää. Timattileikkureiden listaa eduista voi jatkaa kuinka pitkälle vain, melkein yhtä pitkään kuin lista näiden käyttöalueista. Tehdessä betonivalu on aina kannattavampaa reittää jälkeenpäin, oli sitten kyseessä LVI- tai sähköasennusten läpiviennit, pilareiden katkaisut, tolppien asennus jne. Timanttiporaus ei myöskään aiheuta runkoääntä, kalliit ja aikaa vievät jälkipaikkaustyöt jäävät kokonaan pois.

Mietittävää ennen timanttiporauksen tilausta


Tarvitsetko timanttiporausta varten rakennuslupaa? Tämä kannattaa ensimmäisenä selvittää. Ennen tilausta sinun tulee myös muistaa kaikkien työkohteiden merkitseminen, ellemme tiedä mihin reikiä kuuluu porata niitä ei tule porattua. Kun reikien paikat määrätään ja merkataan, kannattaa myös selvittää onko seinä kantava, meneekö seinissä, lattiassa tai katossa vesiputkia tai sähköjohtoja ja tarvitseeko seinää tukea?
Lue lisää! Referenssit!

Timanttisahaus

Seinäsahaukseen käytetään kiskoon kiinnitettyä konetta pyöreällä leikkuuterällä.


Kisko kiinnitetään pystysuoraan seinään, kaltevaan seinään tai lattiaan johon ei pääse normaalilla lattiasahalla käsiksi. Seinäsahausta käytetään kun halutaan mittatarkasti leikata ovenaukot, ilmakanavat tai ikkunareiät. Sekä suorat että kaltevat leikkaukset mahdollisia seinäsahalla. Timanttisahauksen avulla saadaan siis varmistettua sahauskohteeseen jäävien rakenteiden ehjänä säilymisen. Sahaus onnistuu myös tiileen ja muihin kivipohjaisiin materiaaleihin. Vesijäähdytetyillä timanttileikkureillamme pölyä ei kehity ollenkaan, tämä on tärkeää eteenkin muutostöissä. Lisäksi sekä kohdistus että mitoitus on äärimäisen tarkkaa. Konekantamme vastaa täysin vaatimuksiin jotka voi uudenaikaisille koneille asettaa, tarkkaa ja nopeaa tulosta.
Lue lisää! Referenssit!