PURKUTYÖT | Purkurobotti - BROKK | SBS Team Ab

PURKUTYÖT

Tilaa nyt: +35840 6573320

 

Purkurobotti BROKK 180 ja BROKK 110

Meillä on nykyään kaksi purkurobottia käytössä. Tämä vahvistaa entisestään asemaamme alalla. Brokk purkurobottien avulla pystymme purkaamaan kaikenlaisia betoni-, tiili- ja kevytrakenteita.

63A sähköllä (Brokk 180) ja 32A sähköllä (Brokk 110) BROKK:it eivät päästävät pakokaasua, eli sisätiloilla pystyy helposti käyttää ilman ongelmia.

Vasaralla, purkukouralla ja kauhalla purkuhomma sujuu erittäin hyvin ja nopeasti.

 

Käyttökohteet

Purkurobotin käyttö on usein oikea valinta niin teollisuuden muutostöissä kuin rakennustyömaalla. Katso sivun kuvista esimerkkejä. Puretaan betonisia sisäkattoja/välipohjia, maanvaraisia betonilaattoja, anturat jne. Robotilla piikkaamalla on myöskin mahdollista säilyttää alkuperäistä raudoitusta, mikä on vaikeaa tehdä jos rakenne puretaan sahaamalla.

 

Turvallisuus

Purkurobottia ohjataan kaukosäätimellä, eli operaattori on aina turvassa etäisyydessä työkohteesta, eikä ole pakko pitää kiinni mistään osasta. Täten vähennetään muun muassa  sähköiskujen ja puristusvammojen riski. On mahdollista ajaa todella tarkasti ja hitaasti tarvittaessa ja koneessa on oma työvalaistus joka on aina suunnattu puomin suuntaan. Soita ja kysy lisää!