Planerar ditt företag nya VVS- eller elinstallationer? Har du ett funderat på att börja renovera hemma? Då har du hittat rätt! Håltagningar och sågning i betong är SBS Teams specialitet! Vi erbjuder våra tjänster för hela Skandinavien, och har samlat på oss en rad nöjda kunder sedan vi startade vårt företag år 2012. Nu erbjuder vi våra tjänster också i Karleby!

Specialister på håltagning och sågning

Att göra håltagning i efterhand är önskvärt när man arbetar med betong, och vi har valt att bli bäst i branschen på just detta. SBS Team sköter håltagningar för VVS- och elinstallationer, kapning av pelare och balkar, borrning för räcken och belysningsstolpar, sömborrning för borttagning av grövre betongkonstruktioner, samt mycket mer. Vi arbetar både med renoveringsprojekt och nybyggnation av fastigheter. Vid fastighetsrenoveringar utför vi till exempel uppsågning av hisschakt i trapphus, eller håltagningar för nya sophanteringsinstallationer. Vi kan utföra borrningsuppdrag från 20 till 730 mm i diameter och sågningar i upp till 74 cm. Tack vare vår moderna utrustning och yrkeskunniga personal i Karleby hanterar vi dessutom enkelt håltagningar i väggar, tak och golv.

De många fördelarna

Vi använder endast marknadens bästa verktyg, och därför kan vi göra jobbet effektivare, renare, och dessutom mer ekonomiskt än våra konkurrenter. De traditionella metoderna är dyra, och lämnar fula hål efter sig. Tack vare våra vattenkylda diamantverktyg kan vi sköta arbetet exaktare, och dessutom kan vi nästan helt eliminera dammbildningen under arbetets gång. Detta är extra viktigt när arbetet ska göras utan att påverka verksamheten i området runtomkring.

Yrkeskunnighet på högsta nivå

Vi på SBS Team förstår sambandet mellan en nöjd personal och nöjda kunder. Därför investerar vi kontinuerligt i våra arbetstagares kunnande och trivsel. Resultatet syns i vår portfolio av nöjda och återkommande kunder. Bekanta dig noggrannare med våra tjänster nedan, eller kontakta oss med dina byggplaner så hjälper vi dig börja planera redan idag!

Alla tjänsterAlla referenserKontakt

Timanttisahaus ja Timanttiporauspalvelut - Sbs team ab