Lattiasaha FS1000 E

SBS Teamillä olemme lattiasahaus- ja betonisahausmestareita, tekemisen meininki ei meiltä puutu mutta sekään ei auta jos työkalut on väärät. FS 1000 E Lattiasaha on erittäin kustannustehokas, luotettava ja nopea lattiasaha. Sahaamme tällä siis suuria määriä neliöitä nopeaan aikaan, lattiasahaus on suuri osa toimintaamme ja uudistamalla kalustoamme jatkuvasti pysymme kilpailukykyisinä.

Timanttiporakone DM340

Jalustalla käytettävä tehokas sähkökäyttöinen timanttiporakone. DM 340 tehdään keskiraskaat ja raskaat timanttiporaukset, jossa tarvitaan suurta tuotantonopeutta etenkin halkaisijaltaan suurilla timanttiporilla. Sopii reikien poraukseen vedenpoistoa ja tuuletusta varten sekä kulmaporaukseen ja riviporaukseen.

Timanttileikkuri K6500 Chain

Husqvarna K 6500 Chain -leikkuri on uusimpia käsikäyttöisiä timanttileikkureitä markkinoilla. Vaikka laite on sähkökäyttöinen on tämä timanttisaha. Suuri teho, hyvin tasapainotettu runko ja vähäinen tärinä tekevät leikkurista erittäin tehokkaan. Timanttileikkurilla leikataan jopa 45cm betonia yhdeltä puolelta. Käytämme tätä timanttileikkuria seinäsahauksen viimeistelyyn ja kulmien sahaamiseen. Timanttileikkuria käytetään erillisellä -tehoyksikköllä. 450 mm syviä leikkauksia Syväleikkaaminen Tarkka kulmien … Continued

Husqvarna AD 10 Automaattinen timanttiporausjärjestelmä

Yksi markkinoiden kustannustehokkain timanttiporausjärjestelmä. Automaattinen timanttiporan syöttö lisää kustannustehokkuutta ja parantaa ergonomiaa. Käyttäjän ei tarvitse veivata porakampea käsin, vaan hän voi tehdä muita töitä porauksen lähistöllä, kuten valmistella seuraavaa reikää. Timanttiporauksen perustehtäviin tuskin löydät kustannustehokkaampaa laitetta kuin tämä.